Η εταιρεία 80bytes ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής και του διαδικτύου. Προηγήθηκαν αρκετά χρόνια συμμετοχής, ενασχόλησης και υλοποίησης πολλών σύνθετων έργων software, μεταξύ των οποίων συστήματα διαχείρισης ιατρικών δεδομένων, δημοφιλή ειδησεογραφικά portals, λογισμικό εκπαίδευσης, καθώς και μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Στόχος μας είναι να μετατρέπουμε τις ενδιαφέρουσες και φιλόδοξες ιδέες σε σύγχρονα, λειτουργικά και αποτελεσματικά websites, web applications, και e-shops. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε οι ιδιώτες και οι επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται να πετύχουν το μέγιστο δυνατό, εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες δυνατότητες του internet και των social media.

Για να μάθετε περισσότερα για εμάς, δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, καθώς επίσης και έργα που έχουμε υλοποιήσει.

Η ομάδα

80bytes - Η ομάδα - Κωνσταντίνος
Κωνσταντίνος

Software Engineer

Έχει πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η ειδησεογραφία και ο χώρος της υγείας.

Παράλληλα, έχει ασχοληθεί εκτενώς με την κατασκευή websites, e-shops αλλά και εξειδικευμένων web applications.

80bytes - Η ομάδα - Χρήστος
Χρήστος

Social Media Expert

Από τους πρώτους Έλληνες χρήστες internet (1993), με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά από το 1999.

Έχει ασχοληθεί με δεκάδες έργα web όπως κατασκευές websites, applications, e-shops, κτλ.

Τα τελευταία χρόνια συνδυάζει και την αγάπη του για το marketing, προσφέροντας social media marketing services: strategy, planning, daily operations, community management, brand online reputation management, Facebook applications.

80bytes - Η ομάδα - Δημήτρης
Δημήτρης

E-learning Specialist

Με σπουδές αλλά και επαγγελματική εμπειρία τόσο στην πληροφορική όσο και στην παιδαγωγική επιστήμη, είναι ο "καθηγητής" της ομάδας.

Η εκπαιδευτική του εμπειρία αφορά τόσο την διά ζώσης εκπαίδευση, όσο και την ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, δουλεύοντας με μαθητές, φοιτητές αλλά και ενήλικες.

Παράλληλα, από το 2007 μέχρι και σήμερα, ασχολείται με κατασκευή websites, e-shops, e-learning portals, εκπαίδευση πελατών αλλά και απομακρυσμένη επίλυση προβλημάτων.

80bytes - Η ομάδα - Νικόλας
Νικόλας

Photographer

Αποτελεί επαγγελματία φωτογράφο 4ης γενιάς με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία σε φωτογραφήσεις αρχαιολογικών και τουριστικών χώρων, καθώς και αρχαιολογικών ευρημάτων και προϊόντων για έντυπα και ιστοσελίδες.

Παράλληλα, ασχολείται και με τη δημιουργία φωτογραφικών περιηγήσεων 360 μοιρών για αρχαιολογικούς και τουριστικούς χώρους, καθώς και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Τέλος, δραστηριοποιείται και στη φωτογραφία επαγγελματικού πορτραίτου και το στήσιμο βιογραφικού σημειώματος (C.V.).